Expedition Employee

Coldenhovelaan 6, De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is een internationaal toonaangevend veredelingsbedrijf gefocust op snijbloemen, bollen, tropisch planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze afdeling Expeditie in De Lier zoeken wij een Expeditiemedewerker.

Functie inhoud
De afdeling Expeditie (8 medewerkers) is verantwoordelijk voor de aanvoer en afvoer van goederen en dat alle zendingen op tijd klaar staan.

Dagelijks komen er vliegtuigplaten met dozen binnen. Deze zendingen worden gecontroleerd en gesorteerd door het andere expeditie team. Jouw taken kunnen variëren van het klaarzetten van onze eigen producten die uit de kas komen, de fustband aanvoeren, op de bezemwagen rijden en controleren of alles goed gaat tussen planning en daadwerkelijke aantallen. Nauwkeurig werken en de mouwen opstropen hoort bij deze functie.

Het betreft een fulltime functie waarbij je niet elke dag hetzelfde aantal uren werkt. Je start bijna elke dag om 5.00 uur en je bent klaar als de planning van die dag uitgevoerd is. Na de inwerkperiode draai je mee in de weekenddiensten. Dit houdt in dat je 1-2 keer per maand een paar uur op zondag wordt ingepland. Flexibiliteit is dus een vereiste.

Taken en verantwoordelijkheden
• Het in ontvangst nemen en controleren van zendingen i.s.m. collega’s;
• Het fysiek verzamelen en verzendklaar maken van orders/trays i.s.m. collega’s, hier hoort ook het controleren op aantallen bij;
• Aanvoer van de fustband voor onze eigen perspot lijn;
• Afvoer van goederen die uit de kas komen;
• Aanspreekpunt voor collega’s en leveranciers over uitgaande vrachten.

Jouw profiel
• Enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pre;
• Je bent een vroege vogel en hebt geen moeite om bijna dagelijks om 5.00 uur te beginnen;
• Je kunt snel schakelen in werkzaamheden: het komt vaak voor dat je ad hoc moet inspringen bij diverse werkzaamheden;
• Je bent een enthousiast en energiek persoon en pakt het werk met beide handen aan;
• Stressbestendig: je kunt omgaan met de tijdsdruk die er bijna altijd is in verband met deadlines;
• Accuraat: je kunt nauwkeurig werken en je kijkt zendingen altijd goed na;
• Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te halen;
• Je hebt MBO werk- en denkniveau;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden
Dümmen Orange is een internationale en groeiende organisatie waar jij in mee kan groeien! Je komt te werken bij de logistieke hub van de organisatie: een gezellig en jong team waar hard gewerkt wordt, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid. Binnen deze afdeling kan je meedenken over verbeteringen en wordt er naar je mening geluisterd. Ook is er voldoende ruimte voor ontwikkeling.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd toonaangevend op het gebied van veredeling en de ontwikkeling van bloemen en planten. Onze jaaromzet bedraagt ongeveer 360 miljoen euro. We tellen meer dan 7.700 medewerkers. Naast een groot marketing en sales netwerk, hebben we een sterk internationaal netwerk van productielocaties. De sleutel tot ons succes is een breed en diep assortiment ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren niet alleen in gezondheid, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in innovatieve en duurzame technieken.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Filip Milovanovic (Operationeel Manager), via +31 630 444 344 of F.Milovanovic@DummenOrange.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Choose your country