Grower

Hofzichtlaan 5, De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is een internationaal toonaangevend veredelingsbedrijf gefocust op snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze locatie op de Hofzichtlaan 5 in De Lier zoeken wij een Teeltspecialist. Deze locatie is gespecialiseerd in de vermeerdering en opkweek van jong plantmateriaal van Anthurium, Bougainvillea en Heliconia variëteiten.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Als Teeltspecialist ben je continue bezig met de groei en kwaliteit van het gewas en het product dat aan onze klanten wordt geleverd. Je zorgt samen met jouw team voor het succesvol realiseren van de teeltstrategie.
In deze functie werk je samen met de locatiemanager, teeltmanager en teeltspecialisten. Ieder op zijn eigen vakgebied met hetzelfde doel. De teeltspecialisten zijn ieder verantwoordelijk voor een eigen afdeling. Bij weekend- en storingsdiensten betreft het de gehele locatie. De totale oppervlakte van de locatie bedraagt ruim 120.000 m2.

Taken en verantwoordelijkheden
•    Inspelen op klimaat, belichting, bemesting en gewasbescherming voor een optimale teelt;
•    Zorgdragen voor de groei en de kwaliteit van het gewas. Je signaleert mogelijke problemen en speelt hier snel en effectief op in;
•    Bewaken van kwaliteitsnormen. Je zorgt dat het in- en uitkomende materiaal aan de normen voldoet;
•    Realiseren van teeltstrategie in samenwerking met het teeltteam;
•    Naleving van bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften;
•    Je blijft op de hoogte van nieuwe teelttechnische ontwikkelingen o.a. op het gebied van klimaat, belichting, bemesting en gewasbescherming en vertaalt deze naar de praktijk.

Jouw profiel
•    Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een HBO tuinbouwopleiding;
•    Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
•    Je bent een team player en bent communicatief zeer vaardig in het Nederlands en Engels;
•    Je bent zelfstandig, stressbestendig en weet snel en effectief te schakelen;
•    Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen voor een optimale teelt en hebt de drive om elke dag te verbeteren.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd toonaangevend op het gebied van veredeling en de ontwikkeling van bloemen en planten. Onze jaaromzet bedraagt ongeveer 360 miljoen euro. We tellen meer dan 7.700 medewerkers. Naast een groot marketing en sales netwerk, hebben we een sterk internationaal netwerk van productielocaties. De sleutel tot ons succes is een breed en diep assortiment ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren niet alleen in gezondheid, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in innovatieve en duurzame technieken.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op de ‘solliciteer’ button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Bob Ruigrok (Locatiemanager), via +31 6 53647505.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Choose your country