Logistic Employee (Full-time)

Leidsevaart 122, Noordwijkerhout, Netherlands

Dümmen Orange is een internationaal toonaangevend veredelingsbedrijf gefocust op snijbloemen, bollen, tropisch planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Op onze afdeling Order Pick in Noordwijkerhout hebben wij een leuke baan in de logistiek!

Functie inhoud
Wij zijn op zoek naar 2 logistieke toppers die de komende jaren aan de slag willen in een leuke en dynamische logistieke omgeving in de bloembollen.

Je komt te werken op de afdeling Order Pick, een van de logistieke onderdelen van de organisatie, met een gezellig en jong team waar hard gewerkt wordt, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid. De afdeling Order Pick is verantwoordelijk voor het klaarzetten van de orders voor de volgende afdeling. Buiten deze taak zal je ook diverse andere logistieke taken doen, afhankelijk van de tijd van het jaar.

Ben je een teamplayer? En voel je je verantwoordelijk voor de taken die je uitvoert? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

Jouw profiel
•    Je bent flexibel, zelfstandig, stressbestendig en weet snel te schakelen;
•    Je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat, of bereid deze te halen;
•    Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd toonaangevend op het gebied van veredeling en de ontwikkeling van bloemen en planten. Onze jaaromzet bedraagt ongeveer 360 miljoen euro. We tellen meer dan 7.700 medewerkers. Naast een groot marketing en sales netwerk, hebben we een sterk internationaal netwerk van productielocaties. De sleutel tot ons succes is een breed en diep assortiment ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren niet alleen in gezondheid, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in innovatieve en duurzame technieken.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met John van der Toorn (Supply Chain Manager) via J.vanderToorn@DummenOrange.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Choose your country