Administrative Assistant Customer Service (student)

Coldenhovelaan 6, De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is ’s werelds grootste veredelaar en kweker van snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Customer Service afdeling in De Lier zoeken wij een Administrative Assistant Customer Service (bijbaan).

Functie inhoud
Zoek je naast je studie een relevante en leerzame baan als eerste stap in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Administrative Assistant ondersteun je de Customer Service afdeling in allerlei werkzaamheden. Dagelijks komen orders voor stekmateriaal binnen via klanten, agenten en distributeurs. Jij zorgt voor de verwerking van deze orders in ons ordersysteem. Daarnaast hoort klachtenregistratie ook tot de werkzaamheden. Jouw doel: elke dag tevreden klanten!

Wij zoeken een student/scholier die tijdens vakanties en overige vrije uren naast school (0-8 uur per week) een bijdrage wil leveren binnen een professionele internationale organisatie.

Jouw profiel
•    Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
•    Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
•    Je werkt zelfstandig en secuur;
•    Je bent klant-, service- en oplossingsgericht en kunt snel schakelen.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De Customer Service is een gezellig en jong team waar hard gewerkt wordt, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. Je ontvangt daarbij een goed salaris conform de cao Glastuinbouw.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Maikel Engelsman (Customer Service Representative), via +31 174 530 163.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Choose your country