Breeding Employee Rose

Achterweg 73, De Kwakel, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Research & Development afdeling in De Kwakel zoeken wij een Medewerker Rozen Veredeling.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Medewerker Rozen Veredeling ben je medeverantwoordelijk voor de praktische uitvoering van de teelt- en veredelingswerkzaamheden van rozen. Je houdt je bezig met de uitvoeringen van werkzaamheden zoals bestuiven, oogsten en zaaien van zaden, verspenen van zaailingen, gewasonderhoud en het planten en rooien van proeven. Je werkt hierbij in een team van 6 personen onder leiding van de Veredelaar. Dit doe je in de kas, schuur en op het buitenveld van onze veredelingslocatie in De Kwakel.
    
Taken en verantwoordelijkheden
•    Verzamelen van stuifmeel en uitvoeren van bestuivingen;
•    Oogsten, schonen en uitzaaien van zaden;
•    Verspenen van zaailingen;
•    Planten, rooien en gewasonderhoud van veredelingsproeven;
•    Naleven fytosanitaire regels.

Jouw profiel
•    Je hebt MBO werk- en denkniveau;
•    Ervaring met veredelingswerkzaamheden is een pré;
•    Je werkt zeer precies en uiterst nauwkeurig, zowel met de planten als met de registratie van lijsten en nummers;
•    Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels;
•    Je bent flexibel en bereid om zaterdagen te werken in piekperioden.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Paul Maris (Breeding Director Cut Flowers), via p.maris@dummenorange.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Choose your country