Canteen Employee (General Service employee)

Oude Campsweg 35C, De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze kantine in De Lier zoeken wij een Kantinemedewerker (Algemeen Servicemedewerker).

Functie inhoud
Als Kantinemedewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in en rondom de kantine. Ben jij servicegericht en dienstverlenend ingesteld en ga je schoon en zorgvuldig te werk? Ben je op zoek naar een baan voor 2 dagen per week (donderdag en vrijdag) waarbij je een waardevolle bijdrage kan leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kun jij je vinden in onderstaande taakomschrijving? Solliciteer vandaag nog en wie weet kun je snel aan de slag!

Taken en verantwoordelijkheden
•    Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in en rondom de kantine. Het gaat hier om een kleinschalige kantine waar onze collega’s koffie drinken en lunchen. Elke dag wordt door jou soep klaargemaakt en aangeboden;
•    Opruimen, afwassen en het schoonmaken en -houden van de keuken en het restaurant. Schoonmaken behoort tot een van de hoofdtaken;
•    Schoon- en netjes houden van de diverse koffiecorners in het restaurant en in het kantoor;
•    Enkele algemene taken zoals het wassen en opvouwen van bedrijfskleding;
•    Verzorgen van catering voor vergaderingen, bijeenkomsten, et cetera;
•    Zorgen voor een prettige sfeer in de kantine.

Jouw profiel
•    MBO werk- en denkniveau;
•    Servicegericht en dienstverlenend richting collega’s en bezoekers;  
•    Enige ervaring als kantinemedewerker en/of in de facilitaire dienstverlening is een pre;
•    Bekend met hygiëneregels (HACCP) of bereid de cursus te volgen;
•    Zorgvuldig, flexibel en kan snel schakelen tussen alle voorkomende werkzaamheden;
•    Stressbestendig: het overzicht houden tijdens drukke momenten;
•    Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels spreken is een pre.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Geef daarbij duidelijk aan hoe veel uur je beschikbaar bent.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jolanda Sonneveld, via +31 174 530 136.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Choose your country