Commercial Customer Service Representative

Vlotlaan 145, Monster, Netherlands

Dümmen Orange is een internationaal toonaangevend veredelingsbedrijf gefocust op snijbloemen, bollen, tropisch planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor ons sterk groeiende onderdeel Quick Plug, de specialist in het vervaardigen van klant specifieke groeimedia, zoeken wij een Commercieel Medewerker Customer Service.

Functie inhoud
Quick Plug, gevestigd te Monster, richt zich op het ontwikkelen en produceren van groeimedia middels een uniek productieproces dat zich onderscheidt door de uitgekiende samenstelling van de pluggen. Als Commercieel Medewerker Customer Service verwerk je de orders die dagelijks binnen komen via klanten, agenten en distributeurs. Daarnaast bestel je grondstoffen en overleg je veel met Productie en Logistiek.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
•    Aannemen en invoeren van verkoop orders;
•    Inkopen en voorraadbeheer productie goederen;
•    Het opstellen en uitbrengen van offertes;
•    Organiseren van transport voor zowel binnen- als buitenland;
•    Opstellen export-documentatie;
•    Ondersteunen van de verkoop buitendienst/ account managers;
•    Relatiebeheer en aanspreekpunt voor onze klanten;
•    Behandelen en oplossen van klachten.

De afdeling bestaat uit 3 medewerkers en wordt aangestuurd door de Manager Customer Service. Je werkt samen met collega’s van diverse afdelingen, zoals Sales, Productie, Finance en Logistiek.

Jouw profiel
•    Afgeronde HBO opleiding in de richting van commercieel accountmanagement of logistiek;
•    Minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in een vergelijkbare commerciële functie. Ervaring in de verkoop binnen de tuinbouwsector is een pre;
•    Zeer communicatief vaardig en klantgericht;
•    Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Spaans en Duits zijn een pre;
•    Ervaring met ERP software (bijvoorbeeld Exact);
•    Je bent een echte teamplayer;
•    Je bent analytisch, accuraat, zelfstandig, stressbestendig en weet snel en effectief te schakelen in een veranderende omgeving.

Wij bieden
Quick Plug heeft een enorme wereldwijde ambitie. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving, waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Wat maakt deze functie leuk? Je bent medeverantwoordelijk voor het proces en het resultaat. De diversiteit van de dagelijkse werkzaamheden en tegelijkertijd het bedrijf strategisch verder helpen maken je werk uitdagend! Quick Plug biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Quick Plug
Quick Plug maakt sinds 2017 onderdeel uit van Dummen Orange. Quick Plug is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en vervaardiging van klant specifieke groeimedia. De groep heeft ongeveer 50 mensen vast in dienst. Naast een groot marketing en sales netwerk, hebben we een sterk internationaal netwerk van productielocaties: Quick Plug CA(Canada), Quick Plug NA Inc. (USA) en Quick Plug B.V. (NL). De sleutel tot ons succes is een breed en diep assortiment ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren niet alleen in gezondheid, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in innovatieve en duurzame technieken.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Martin van Dijk (m.vandijk@quickplug.global/+31652325514).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Choose your country