Corporate Communications Intern

Coldenhovelaan 6, De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is ’s werelds grootste veredelaar en kweker van snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor ons Corporate Communications team zoeken wij een Stagiair Corporate Communications.

Stage inhoud
Heb jij interesse in Corporate Communications en volg je een HBO of WO opleiding in deze richting? Dan hebben wij een leuke en leerzame stage voor jou!

Wij zoeken een stagiair voor 32-38 uur per week. De periode en duur van de stage is bespreekbaar, bij voorkeur van april tot en met oktober 2019. Je werkt o.a. aan een internationaal onderzoek naar de toekomstbestendigheid van ons Engelstalig klantenmagazine Plant Profit. Daarnaast zijn er eventuele aanvullende stageopdrachten. Tijdens de stage wordt je aangestuurd en begeleidt door onze Corporate Communication Specialist. De locatie van de stageplek bespreekbaar; we hebben verschillende locaties in Noord- en Zuid-Holland.

De stage in grote lijnen:
•    Klantenmagazine Plant Profit:
- Opzetten en uitvoeren van een onderzoek onder de doelgroep in Europa naar de perceptie en waardering van Plant Profit.
- Op basis van de onderzoeksresultaten een advies uitbrengen over de voortgang/toekomst van Plant Profit.
•    Eventuele aanvullende stageopdrachten:
- Mediarelaties: Formuleren van een mediarelatie-strategie en een implementatieplan voor relevante offline en online media.
- SEO: Formuleren van een SEO strategie en een implementatieplan voor relevante online media.

Jouw profiel
•    Je volgt een HBO of WO opleiding richting (Corporate) Communicatie;
•    Je bent op zoek naar een stage, bij voorkeur rond de periode april-oktober 2019;
•    Je bent communicatief sterk en durft te vragen;
•    Je kunt zelfstandig werken en je pakt werkzaamheden proactief op;
•    Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, goede beheersing van de Duitse taal is een pre.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd toonaangevend op het gebied van veredeling en de ontwikkeling van bloemen en planten. Onze jaaromzet bedraagt ongeveer 370 miljoen euro. We tellen meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing en sales netwerk, hebben we een sterk internationaal netwerk van productielocaties. De sleutel tot ons succes is een breed en diep assortiment ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren niet alleen in gezondheid, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in innovatieve en duurzame technieken. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Je ontvangt daarbij een goede stagevergoeding.

Interesse?
Heb je interesse in deze stageplek? Solliciteer dan via onderstaande button.

Voor vragen over de stage kan je contact opnemen met Nicolette Straver (Corporate Communication Specialist) via 06-83844844.


Choose your country