GL Accountant

Coldenhovelaan 6, De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is ’s werelds grootste veredelaar en kweker van snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Finance afdeling in De Lier zoeken wij een GL Accountant.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als GL Accountant ben je verantwoordelijk voor een tijdige en accurate afhandeling van financiële transacties en de rapportages naar de verschillende interne afdelingen en diverse externe partijen. In deze functie werk je nauw samen met de Finance Manager en de externe Accountant. Samen ben je verantwoordelijk voor het verantwoorden van de financiële resultaten. Je rapporteert aan de Finance Manager en komt te werken op een betrokken afdeling van 10 collega’s. 

Taken en verantwoordelijkheden
•    Nauwkeurig en tijdig verwerken van financiële transacties;
•    Interne rapportages opstellen van financiële resultaten;
•    Externe rapportages opstellen en indienen ten behoeve van verschillende overheidsinstanties;
•    Reviewen en verder ontwikkelen van financiële processen.

Jouw profiel
•    Afgeronde HBO BE opleiding;
•    Minimaal 5-7 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
•    Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
•    Zeer vaardig in het gebruik van Microsoft Excel, PAT, Exact Globe en Exact Synergy;
•    Communicatief zeer vaardig, team speler en een echte verbinder;
•    Analytisch sterk, accuraat, zelfstandig en weet snel en effectief te schakelen in een veranderende omgeving;

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd toonaangevend op het gebied van veredeling en de ontwikkeling van bloemen en planten. Onze jaaromzet bedraagt ongeveer 360 miljoen euro. We tellen meer dan 7.700 medewerkers. Naast een groot marketing en sales netwerk, hebben we een sterk internationaal netwerk van productielocaties. De sleutel tot ons succes is een breed en diep assortiment ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren niet alleen in gezondheid, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in innovatieve en duurzame technieken.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met André Brouwer (Finance Manager a.i.), via a.brouwer@dummenorange.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Choose your country