Greenhouse Employee Breeding Stock

Oude Campsweg 35C, De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze moederplant afdeling, onderdeel van Research & Development, in De Lier zoeken wij een kasmedewerker.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Je komt te werken op de moederplant afdeling in De Lier. Hier hebben we van alle gewassen van Dümmen Orange alle rassen staan in een bibliotheek. Vanuit deze bibliotheek wordt stek opgevraagd door onze collega`s van de afdeling Veredeling.

Je zal voornamelijk op onze moederplant afdelingen werkzaam zijn, maar je kan ook gevraagd worden te helpen op de quarantaine afdeling. De moederplant afdelingen zijn onlangs gerenoveerd. Wij hebben een leuk en divers team, waar alles draait om kwaliteit en later pas de kwantiteit. Je moet kritisch zijn en nauwkeurig kunnen werken. Ook moet je kunnen omgaan met de hoogst mogelijke hygiëneregels.

Taken en verantwoordelijkheden
•    Gewaswerkzaamheden: plukken, steken, onderhoud van de gewassen, verversen, bemonsteren.
•    Werken met hygiëneprotocollen.
•    Diverse teelttechnische handelingen/werkzaamheden.
•    Het schoon en opgeruimd houden van de afdelingen.
•    Administratieve verwerking en gereedmaken van orders.

Jouw profiel
•    Je hebt bij voorkeur ervaring in de tuinbouw.
•    Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
•    Je bent communicatief sterk en een teamspeler.
•    Je werkt accuraat en zelfstandig.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. Wij bieden een marktconform salaris en goede pensioenregeling.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marco Kassenberg (Manager Breeding Stock), via telefoonnummer +31 619 870 071.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Choose your country