Group Controller

Coldenhovelaan 6, De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze afdeling Group Control zoeken wij een Group Controller.

Functie inhoud
Onze organisatie groeit en bloeit! Om deze internationale groei te kunnen bijbenen en de verdere professionalisering binnen Finance vorm te kunnen blijven geven, zijn wij op zoek naar een ervaren Group Controller. Een Group Controller met aantoonbare internationale ervaring op het gebied van accounting, reporting en control.

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Group Control (7 collega’s), waarbij je samen met één collega je richt op de verdere professionalisering van de Finance afdeling. Het is een belangrijke rol waarbij je jouw (nieuwe) inzichten kan inbrengen.

Jouw hoofdtaken zijn:
•    het analyseren en controleren van de diverse aangeleverde financiële rapportages. Je zult vanuit de groep als eerste aanspreekpunt fungeren voor de financieel directeur van een regio.
•    het zorgen voor een perfecte aansluiting van de cijfers en analyse hiervan. Dit alles verwerk je in rapportages om onze stakeholders de juiste informatie te geven over de financiële performance van Dümmen Orange. Je beseft dat het belangrijk is om te leveren (deadline commitment);
•    het organiseren of begeleiden van groepsbrede financiële verbeter trajecten (waaronder budget, fast close etc.), waarbij je ervoor dient te zorgen dat alle stakeholders gemotiveerd worden om mee te willen werken aan deze veranderingen.
•    het verder uitwerken en implementeren van accounting principles en control procedures. Aan de hand van de accounting principles ontwikkel je nieuwe werkwijzen en werkbare instructies voor alle afdelingen die met die werkwijze te maken hebben. Je zorgt voor de implementatie en controle en draagt hierdoor bij aan de professionalisering.

In deze functie ben je een belangrijke steun voor de Head of Group Control en CFO. Met jouw actieve hands-on rol zorg je dat de functie met een hoog kwaliteitsniveau en accuratesse wordt vervuld.

Jouw profiel
•    Een afgeronde masteropleiding in een financiële richting, aangevuld met een RA of RC opleiding;
•    3-5 jaar soortgelijke werkervaring bij een internationale holding, waarbij je aantoonbare ervaring hebt met professionalisering van financial control en reporting;
•    Je IFRS kennis is up to date;
•    Financiële kennis over consolidatie, rapportages en control;
•    Je bent in staat om draagvlak te creëren bij collega’s uit alle lagen van het bedrijf en veranderingen door te voeren (hoge organisatie en cultuur sensitiviteit);
•    Je kunt zelfstandig projecten aanpakken en je pakt deze ook met een hands-on mentaliteit aan;
•    Een continue groeiend en daardoor veranderend bedrijf vind je een uitdaging;
•    Je kunt goed prioriteren en weet dat het belangrijk is om te leveren (deadline commitment), maar levert wel met een hoog kwaliteitsniveau en accuratesse;
•    Excellente communicatie vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Het betreft een internationale rol waarbij een goede beheersing van Engels een must is;
•    Je bent fulltime beschikbaar.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Carola de Bie (Head of Group Control), via e-mail C.deBie@DummenOrange.com of tel. 0174 530 100.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Choose your country