Payroll Administrator

Coldenhovelaan 6, De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor ons Finance Shared Service Center NL (SSC) in De Lier zoeken wij een Payroll Administrator.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Payroll Administrator beweeg je mee met veranderingen en tegelijkertijd bewaak je de kwaliteit van de salarisadministratie.

Je bent dé expert op het gebied van salarisverwerking. Je zorgt dat alle salarissen op de juiste wijze worden verwerkt, wat leidt tot de tijdige en correcte uitbetaling van salarissen. Om dit goed te kunnen doen, verwerk jij op efficiënte en accurate wijze mutaties, verzorg je rapportages, verbeter je processen en werk je in diverse projecten. Je houdt hierbij rekening met alle effecten die de salarisbetaling met zich meebrengt (fiscaal en financieel). In deze rol ben je ook het aanspreekpunt voor medewerkers en collega’s met salaris gerelateerde vragen.

Je werkt nauw samen met je collega’s van de HR afdeling en rapporteert aan het Team Lead GL Accountants & Payroll van het SSC.

Taken en verantwoordelijkheden
Als Payroll Administrator ben je verantwoordelijk voor:
•    Accurate verwerking van mutaties van personeelsgegevens omtrent instroom, doorstroom en uitstroom;
•    Administreren van alle data die relevant is voor salarissen;
•    Informeren en adviseren van managers en medewerkers;
•    Aanspreekpunt voor de externe auditor;
•    Onderbouwen van tussenrekeningen voor de financiële administratie;
•    Verwerken van de salarisruns vanuit verschillende arbeidsvoorwaardelijke regelingen en controleren van de verwerkte data;
•    Voorbereiden van de daadwerkelijke betaling;
•    Verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van sociale- en fiscale wetgeving, verslaglegging als ook de verantwoording, zowel in- als extern, incl. inhoudingen/aangiften/afdrachten bij externe partijen;
•    Adviseren over relevante ontwikkelingen op het gebied van salarisverwerking.

Jouw profiel
•    Je bent in het bezit van een afgeronde relevante HBO opleiding, bij voorkeur richting Payroll;
•    Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
•    Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
•    Je bent bedreven met Excel en Exact;
•    Je bent accuraat, zelfstandig, kan goed omgaan met deadlines en weet snel en effectief te schakelen in een veranderende omgeving;
•    Je hebt oprechte interesse om processen te optimaliseren, werkt hierbij graag samen en communiceert helder en concreet;
•    Je houdt de ontwikkelingen bij op het gebied van wetgeving voor een correcte en actuele salarisadministratie;
•    Je bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week, flexibel in te delen afhankelijk van de salarisronde.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marianne Pastoor, Finance Manager SSC, via m.pastoor@dummenorange.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Choose your country