Sr. Sales Manager Phalaenopsis

Hofzichtlaan 5, De Lier, Netherlands

Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor tropische planten, snijbloemen, bollen, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze Sales afdeling in De Lier zoeken wij een Sr. Sales Manager Phalaenopsis.

Functie inhoud
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als Sr. Sales Manager Phalaenopsis ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en opbouwen van relaties met bestaande en nieuwe klanten in Nederland en andere EU-landen, in lijn met de productstrategie. Je focust op de verkoop van genetica en uitgangsmateriaal van Dümmen Orange aan telers.

Taken en verantwoordelijkheden
•    Onderhouden en opbouwen van langdurige klantrelaties door met hen samen te werken en de wensen van de klant te begrijpen.
•    Verantwoordelijk voor de huidige verkoop activiteiten. Ondersteunen en informeren van klanten over assortiment- en marktontwikkelingen.
•    Actief leveren van commerciële input voor selectieprocessen in de veredeling van het product.
•    Proactief acteren op ontwikkelingen in de sierteeltsector. Brug naar Finance: je bent betrokken bij verkoop prognoses en debiteurenbeheer.
•    Promoten van Dümmen Orange en ons assortiment; je neemt deel aan shows, open dagen en andere evenementen.

Jouw profiel
•    Je bent in het bezit van een afgeronde relevante HBO opleiding (Sales/Business Management/Horticulture/Agriculture) of,
•    Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de sierteeltsector. Relevante ervaring met de productgroep Orchidee is een grote pré.
•    Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
•    Je bent klant-, service- en oplossingsgericht en kunt snel schakelen.
•    Je bent communicatief zeer vaardig en een echte verbinder.
•    Je bent secuur, zelfstandig en streeft naar verbetering.
•    Je kunt goed overweg met Microsoft Office programma’s.
•    Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bent bereid om te reizen.

Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Dümmen Orange
Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Maureen van Leeuwen, Managing Director Business Unit Tropicals, via Maureen.vanLeeuwen@DummenOrange.com of +31 6 43902093.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Choose your country